Dog stop Forte dražeji - za goneče psičke

Zaščita za psice in mačke pred nadlegovanjem samcev v času gonitve.

Za pse, ki imajo močan vonj ali jim smrdi iz ust.

14,40€
Izdelek je na zalogi

Pakiranje

 • 60 kos

 

Psico v času gonitve nadlegujejo psi, ki ji povsod sledijo, lahko pa celo pride do neželenega naraščaja, zato morajo lastniki zaščititi svojo psičko.

Dišavne snovi, ki jih samice izločajo preko seča, privabljajo samce. Psica je zavita v "oblak erotičnih vonjav" in tako pušča za seboj jasne znake, ki privlačijo samce. Dog Stop Forte dražeji lahko na enostaven način rešijo ta neprijeten problem. Če damo psici/mački takoj na začetku obdobja gonitve Dog Stop Forte dražeje, je samci v tem času ne bodo nadlegovali.

Psice so na splošno zelo navezane in rade vidijo, če odpadejo neprijetnosti v obdobju gonitve.

Dog Stop Forte dražeji vsebujejo klorofil, ki je sicer v zelenih rastlinah in ima lastnost, da zmanjša izločanje dišavnih snovi oz. tako spremeni njihov vonj, da samcev ne privlači več.

Dražeji so razviti na osnovi znanstvenih raziskav in tisočerih praktičnih preizkusov. Kot učinkovino vsebuje posebne rastlinske ekstrakte v povezavi s sladkorjem. Odstranjuje specifičen vonj goneče psice ali mačke, ki privablja nasprotni spol.

Normalen potek gonitve s tem ni moten. Če želimo parjenje, 1 do 2 dni prej prenehamo dajati dražeje. Psico moramo kljub dajanju Dog Stop Forte dražejev imeti vedno na povodcu. Najboljšo možno zaščito za vašo psico boste dosegli z uporabo Dog Stop Forte dražejev in z dodatno uporabo Dog Stop spreja.

 

Dog Stop Forte dražeje lahko uporabljamo tudi pri psih z izrazitim in močnim vonjem, kot tudi pri tistih, ki jim smrdi iz gobčka, vendar se je potrebno prej pozanimati pri veterinarju, kakšen je vzrok vonja psa.

 

 • Dog stop Forte sprej - za goneče psičke

  12,10€

 • Navlaženi robčki za nego ušes

  13,00€

 • Canilette - vitamini in minerali za vsak dan

  12,40€

 • Česen - naraven antibiotik in pomoč pri obrambi pred bolhami

  12,40€

 • Moka morskih alg

  od 7,40€

 • Mleko za pasje mladiče

  17,20€

UPORABA:

Od prvih znakov gonitve psičke do konca obdobja gonitve dajemo dnevno po: 3 tablete na 10 kg telesne teže s hrano ali kot priboljšek; največ 12 tablet dnevno. V pakiranju je cca. 60 tablet. Naravno s Canino

© 2019 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve