Capha Desclean

Dezinfekcijski sprej za okolico - za kotilnike, kletke in druge prostore

10,50€
Izdelek je na zalogi

Pakiranje

 • 500 ml

 

Capha DesClean je dezinfekcijsko sredstvo širokega spektra s kombinacijo anionskih tenzidov in drugih učinkovin za dezinfekcijo in čiščenje bivališč malih živali in prostorov. Deluje antibakterijsko in fungicidno, uničuje pa tudi parazite in jajčeca glist. Ta čistilna raztopina učinkovito poskbi za higijeno.

Uničuje bakterije, glivice, klice tuberkuloze, spore in viruse kot tudi parazite in jajčeca glist. Raztaplja ostanke kožne maščobe in sečne kisline.

Canina Capha DesClean čistilna raztopina učinkovito poskrbi za higijeno, primerna pa je tudi za pranje prevlek in odej, na katerih živali ležijo (v pralnem stroju 30-40 stopinj C).

  Poškropimo po površinah, ki jih želimo očistiti, npr. pesjak, kotilnik, mačji WC, posode, kletke, bokse, košare, ležišča,prostor v avtu, krtače in glavnike… Enakomerno razpršimo po površini. Pustimo delovati vsaj 30 minut ali preventivno 5 minut. Pri bakterijah, glivah in parazitih pusiti delovati 60 minut.

  Enakomerno škropiti (0,4l/m2). Poškropljene prostore kasneje zbrišite z vodo. Uporabljajte na temperaturi med 10-40°C

  Capha DesClean ni korozivna in primerna tudi za akrilno steklo.  Naravno s Canino

  © 2019 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: 2digital spletne rešitve

  Piškotki

  Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
  Več o piškotkih